Οι φάσεις που ο Νίκος Γκάλης εξαφάνισε τη μπάλα.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές που ετοίμασε προς τιμήν του ο Άρης

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή απ’ ό,τι όταν κρεμάει τη φανέλα του η αγαπημένη του ομάδα ψηλά».

Με αυτά τα λόγια ξεκινά το βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασε ο Άρης για τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα, που τίμησε όσο κανείς την φανέλα της ομάδας που φορούσε.

Το βίντεο έχει τίτλο «τι την έκανε την μπάλα ο θεός» και προβλήθηκε στο τουρνουά το οποίο έφερε το όνομά του.

Ο Νίκος Γκάλης στο τέλος του τουρνουά φωτογραφήθηκε με οπαδούς, φίλους και παράγοντες του Άρη και ευχαρίστησε όλη την κερκίδα.

«Ευχαριστώ τους φίλους του ΆΡΗ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Nick Galis Hall και τις δυο ημέρες του τουρνουά. Ο λαός του ΆΡΗ έδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τις εκδηλώσεις του προς το πρόσωπο μου ότι με αγαπά. Και εγώ τους λατρεύω. Ακόμη έστειλε το δικό του μήνυμα ότι δηλαδή θα είναι και φέτος κοντά στην ομάδα και θα την δώσει ώθηση και δύναμη να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της».

Ο θρύλος του μπάσκετ δεν ξέχασε να υπογραμμίσει το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει με την συμμετοχή του τα παιδικά χωριά.

«Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος οι 4 φανέλες των ομάδων (Καρσίγιακα, ΑΡΗΣ, Λοκομοτίβ Κούμπαν, και Ολύμπια Λιουμπλιάνας) που συμμετείχαν στο 2ο Nick Galis Cup μπαίνουν σε πλειστηριασμό μέσα από τη σελίδα του Charity Idols – http://www.charityidols.gr/ . Τα χρήματα που θα μαζευτούν μέσα από τις δημοπρασίες θα πάνε στο Παιδικό Χωρίο SOS Βορείου Ελλάδος. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια για να βοηθήσουμε το Παιδικό Χωρίο SOS Βορείου Ελλάδος!»

Πηγή

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά