Γυναίκα έχασε το πόδι της απ'το ασανσέρ γιατί χάζευε το κινητό της (video)
Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις σοκαριστικές εικόνες

Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα στον οποιοδήποτε από εμάς εκεί που δεν το περιμένουμε. Άλλοι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι τους, ενώ άλλοι μπορούν να το πάθουν ακόμη και μέσα στο σπίτι τους. Μια γυναίκα από την Κίνα όμως βίωσε κάτι σοκαριστικό όταν κόπηκε το πόδι της από το ασανσέρ.

Το συγκεκριμένο συμβάν, όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, έγινε λόγω του ότι ήταν πολύ απρόσεκτη και είχε επικεντρωθεί στο κινητό της. Η χρήση του κινητού κατά την οδήγηση αλλά ακόμη και κατά την διάρκεια ενός περιπάτου μπορεί να αποβεί μοιραία και αυτό είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα!

Αυτή η γυναίκα από την Κίνα λοιπόν, έζησε κάτι το τραγικό που σίγουρα δεν θα θέλαμε να συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μας. Εκεί που περπατούσε με μία φίλη της προς το ασανσέρ δεν έδωσε βάση στο ότι ο ανελκυστήρας ήταν χαλασμένος και βρισκόταν εν κινήσει, παρόλο που η πόρτα του ήταν ανοιχτή, επειδή χάζευε στο κινητό της.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει το ασανσέρ όταν πλησίασε στην πόρτα του και να πέσει έχοντας το ένα της πόδι μέσα στην καμπίνα του και το άλλο από έξω. Τότε ήταν που το ελαττωματικό ασανσέρ συνέχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω, ακρωτηριάζοντας το δεξί της πόδι από το γόνατο και κάτω.

Η άτυχη γυναίκα, όταν κατάλαβε ότι είχε πιαστεί το πόδι της ανάμεσα στις πόρτες, προσπάθησε μάταια να το τραβήξει μέσα αλλά ήταν ήδη πολύ αργά γιατί δεν άργησε να βρει επάνω στο τοιχάκι που βρισκόταν ανάμεσα στους δύο ορόφους. Όπως δήλωσε η γυναίκα που βρισκόταν μαζί της, ανέβηκε για περίπου τρεις ορόφους και έπειτα σταμάτησε ο ανελκυστήρας.

Το περιστατικό αυτό, σύμφωνα πάντα με την dailymail, έλαβε χώρα στις 21 Ιουνίου του 2017 στο κτίριο Conch Building που βρίσκεται στην Τζόνγκσαν της Σαγκάης και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας το αν επέζησε τελικά μετά από αυτό της το ατύχημα. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αυτές τις σοκαριστικές εικόνες που θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτή τη δημοσίευση