Ελέφαντας κάθισε πάνω στον εκπαιδευτή του που τον μαστίγωνε και τον σκότωσε (video)
Εικόνες που κόβουν την ανάσα καταγράφηκαν σε ζωολογικό πάρκο της Ινδίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εκπαιδευτής ελεφάντων από την Ινδία, καθώς το τεράστιο θηλαστικό τον καταπλάκωσε λίγες στιγμές αφού είχε μαστιγωθεί από τον άντρα. Σκληρές εικόνες.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα καταγράφηκαν σε ζωολογικό πάρκο της Ινδίας, όταν ένας μεγάλος αρσενικός ελέφαντας καταπλάκωσε τον εκπαιδευτή του, προκαλώντας τον θάνατό του.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του χώρου, εικονίζεται ο νεαρός εκπαιδευτής να προσπαθεί να πλύνει με ένα λάστιχο το ζώο, ενώ παράλληλα το μαστιγώνει με μία ατσάλινη ράβδο, προσπαθώντας να τον κάνει να καθίσει στο έδαφος.

Ο ελέφαντας δεν δείχνει καθόλου επιθετικός, όμως μία λάθος κίνηση του νεαρού στάθηκε μοιραία για τη ζωή του εκπαιδευτή, καθώς σε κάποια στιγμή γλιστράει και πέφτε στο έδαφος, ενώ την ίδια ώρα το θηλαστικό τον καταπλακώνει με το τεράστιο βάρος του.

Στο σημείο επικρατεί πανικός, με συναδέλφους του εκπαιδευτή να προσπαθούν να τον ανασύρουν κάτω από το σώμα του ελέφαντα, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο 22χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτή τη δημοσίευση