Η ΑΠΑΤΗ του Νόμιμου Streaming: Netflix, Amazon, Disney+, ΗΒΟ Max, Hulu ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
Το νόμιμο streaming video έχει και μία σκοτεινή πλευρά

Ένα ακόμα καυστικό βίντεο από τον Άγγελο Κυρίτση του PCSteps.

Για όσους είμαστε λάτρεις των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, το streaming video ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Έχουμε πλέον τόσες αμέτρητες ταινίες και σειρές άμεσα στη διάθεσή μας, που συχνά μπορεί να πάρει μισή με μία ώρα μόνο το να διαλέξουμε ποια ταινία θα δούμε ή ποια σειρά θα ξεκινήσουμε.

Συνήθως, όμως, σου έχει πάρει περισσότερη ώρα να διαλέξεις ταινία απ’ όσο ήταν τελικά η διάρκεια της ταινίας επέλεξες τελικά.

Ταυτόχρονα, εφαρμογές όπως το Kodi, το Stremio, και αρκετές άλλες, προσφέρουν πρόσβαση σε ταινίες και σειρές με μια… ας την πούμε “έκπτωση” της τάξης του 100%. Αρκετοί από εμάς, όμως, θέλουμε οι δημιουργοί να ανταμείβονται για την εργασία τους, και να συνεχίζουν να παράγουν υψηλής ποιότητας ταινίες και σειρές.

Σε αυτή την περίπτωση, οι νόμιμες υπηρεσίες streaming video συνδυάζουν μεγάλη ευκολία, με γενικά χαμηλό κόστος. Στην Ελλάδα, η HD έκδοση του Netflix στοιχίζει 11 ευρώ το μήνα. Το Amazon Prime Video κοστίζει 6 ευρώ το μήνα.

Όμως, το νόμιμο streaming video, μέσα από υπηρεσίες όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το Disney Plus, το Hulu, και αρκετές άλλες, έχει και μία σκοτεινή πλευρά. Η οποία, μάλιστα, όσο πάει θα γίνεται και χειρότερη. Είναι θέμα χρόνου να δούμε καταστάσεις που δεν είχαμε ποτέ στη χώρα μας, αλλά μόνο σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ας δούμε λοιπόν γιατί οι νόμιμες υπηρεσίες Streaming είναι… ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

Αν θέλεις, όμως, μπορείς να διαβάσεις το "12+1 διευθύνσεις που μπορείς να βρείς online δωρεάν ταινίες και ντοκιμαντέρ"

 

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτή τη δημοσίευση