Μπορείς να βρεις το 'βρώμικο' με τις περισσότερες θερμίδες;
Προσπάθησε να μην πεινάσεις, όσο κάνεις αυτό το quiz

Μπορείς να βρεις το 'βρώμικο' με τις περισσότερες θερμίδες;

 1. Έχεις :Πιτόγυρο (#1)

  Έπεσες διάνα. Το σουβλάκι είναι μία διατροφική βόμβα στην πλήρη εκδοχή του με 1036 θερμίδες! Βέβαια στην "παραδοσιακή" του έκδοση με πίτα αλάδωτη, καλαμάκι χοιρινό, ντομάτα κρεμμύδι θα σου προσθέσουν μόλις 305 θερμίδες.

 2. Έχεις :Πίτσα (#4)

  Τέσσερα κομμάτια πίτσας σπέσιαλ έχουν 736 (άχρηστες) θερμίδες και αυτές, δεν είναι αρκετές για την φέρουν στην κορυφή. Έφτασε όμως μέχρι τη θέση #4. Βέβαια αν σαβουριάσεις ολόκληρη την πίτσα, οι 1472 θερμίδες που θα σου δώσουν θα σου ανεβάσουν και το νουμεράκι στα ρούχα σου.

 3. Έχεις :Burger με μπέϊκον (#6)

  Έπεσες πολύ έξω. Ένα burger με μπέϊκον έχει 460 θερμίδες (με μουστάρδα,κέτσαπ και όχι σως) και αυτές

 4. Έχεις :Ζαμπονοτυρόπιτα (#5)

  Μία ζαμπονοτυρόπιτα έχει 650 θερμίδες και αυτές, δεν είναι αρκετές για τo φέρουν στην κορυφή. Έφτασε όμως μέχρι τη θέση #5. Όμως, σίγουρα θα σου προκάλεσε έκπληξη, το πόσες θερμίδες σου δίνει μία "απλή" ζαμπονοτυρόπιτα!

 5. Έχεις :Πατάτες τηγανιτές με σως (#3)

  Μία απλή μερίδα πατάτες σου προσθέτει 540 θερμίδες. Αν σε αυτές προσθέσουμε και τις 350 θερμίδες της σως, φτάνουμε τις 890 θερμίδες. Παρόλ'αυτά δεν είναι αρκετές για τις φέρουν στην κορυφή! Έφτασε όμως μέχρι τη θέση #3

 6. Έχεις :Κλάμπ σάντουιτς (#2)

  Έπεσες κοντά! Ενα "ολοκληρωμένο" κλάμπ σάντουιτς, με πατάτες, μπέικον και μαγιονέζα σου προσθέτει 940 θερμίδες. Παρόλ'αυτά δεν είναι αρκετές για το φέρουν στην κορυφή. Έφτασε όμως μέχρι τη θέση #2

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά