Τι πιστεύεις ότι σπούδασε ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το ’97;
Τι έκανε τελικά στην ζωή του;

Το θέμα των ημερών είναι οι Πανελλήνιες και θέλοντας να ελαφρύνουμε λίγο την κατάσταση που επικρατεί, με το φοβερό άγχος των μαθητών, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο μαθητής που το 1997 μιλούσε στις τηλεοπτικές κάμερες για πανωλεθρία.

Οι ατάκες του μαθητή της Γ’ Δέσμης, που είχε δυσκολευτεί τόσο πολύ στην Ιστορία και περίμενε μόλις ένα 17, έγραψαν ιστορία. Και ποιος δεν θυμάται ότι έπεσαν όλα τα αντι-SOS και ήταν θέματα για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους.

Τι έκανε τελικά στην ζωή του όμως, κατάφερε να περάσει κάπου;

Το όνομα του λοιπόν, είναι Βασίλης Γκαραμέτσης. Ο 37χρονος πλέον, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, αλλά κατάφερε και σπούδασε δικηγόρος στο Columbia Law School. Με το λέγειν που είχε μπροστά στα κανάλια και με το ότι θεωρούσε το 17 έναν όχι και τόσο καλό βαθμό για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, θα έπρεπε να το φανταστούμε πως για εκεί προοριζόταν.

Όσο για την προσωπική του ζωή, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία, μιας και στην Ελλάδα δεν υπήρχαν και τόσες πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για να τον κρατήσουν. Εσύ τι θα φανταζόσουν ότι μπορεί να έγινε;

YOUR REACTION?


You may also like

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά!