Σπάνιες φωτό με Κούρκουλο, Κωνσταντάρα και Πάντζα σε επικό φιλικό με τον ΠΑΟΚ
Η Γεωργία Βασιλειάδου σφυρίζει την έναρξη του αγώνα ενώ οι Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Σταυρίδης είναι οι επόπτες γραμμών

Ήταν Ιούλιος του 1963 όταν μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου άφησαν για λίγο τις παραστάσεις και τα γυρίσματα των ταινιών και ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για το γεγονός της χρονιάς.  Το Καυτανζόγλειο Στάδιο θα γεμίσει με περισσότερους από είκοσι χιλιάδες θεατές για να δουν τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε ηθοποιούς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στον αγώνα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (αριστερά) ο οποίος σε νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί ως τερματοφύλακας της ΑΕΚ που υπήρξε και η αγαπημένη του ομάδα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί ως τερματοφύλακας της ΑΕΚ

Επίσης ο Νίκος Κούρκουλος με εμπειρία στον χώρο καθώς έχει ξεκινήσει από τα τσικό του Παναθηναικού για να περάσει στην συνέχεια στην κύρια ομάδα, οι Γιώργος Πάντζας, Ανδρέας Ντούζος και Γιάννης Μαλούχος και οι διάσημοι άσσοι της εποχής Μίμης Δομάζος, Μίμης Στεφανάκος και Τάκης Λουκανίδης για την ενίσχυση της ομάδας των ηθοποιών.

Η Γεωργία Βασιλειάδου  σφυρίζει την έναρξη του αγώνα όπου με τον χαρακτηριστικό της τρόπο κάνει όλες τις παρεμβάσεις για την τήρηση των κανόνων και οι Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Σταυρίδης ως επόπτες γραμμών δίνουν την δική τους ευχάριστη και χιουμοριστική διάθεση.

Η Γεωργία Βασιλειάδου  σφυρίζει την έναρξη του αγώνα

Ο αγώνας θα λήξει με σκορ 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ με το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα τους παίχτες με τους οποίους στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους. Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς άλλος ένας αγώνας θα διεξαχθεί στο κατάμεστο γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας με ηθοποιούς και δημοσιογράφους ανάμεσα στους οποίους και πάλι οι Κωνσταντάρας, Κούρκουλος και Ντούζος καθώς και οι Κώστας Βουτσάς και Τάσος Γιαννόπουλος.

Τον ραδιοφωνικό σχολιασμό αναλαμβάνει ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος με την Τζένη Καρέζη να αποθεώνει από τις κερκίδες τους συναδέλφους της και ο αγώνας να λήγει με ισόπαλο σκορ 2-2. Στις χρυσές δεκαετίες που μεγαλούργησαν οι μεγαλύτερες μορφές της τέχνης και του πολιτισμού, το ποδόσφαιρο κατείχε ξεχωριστή θέση στην ψυχαγωγία του κόσμου με διάσημους και γοητευτικούς άσσους των γηπέδων να καταφέρνουν να “σκοράρουν” και στην καρδιά λαμπερών αστεριών της εποχής.

Με πληροφορίες από το αρχείο του δημοσιογράφου Άρη Λούπαση

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό