Δείτε ζωντανά και χωρίς διαφημίσεις αγώνες ελληνικού, και όχι μόνο, πρωταθλήματος
Δείτε αθλητικά σε Windows, Android, IOS και Google Chrome

Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα δούμε πως μπορείτε να δείτε αγώνες, χωρίς να ψάχνετε για link κάθε φορά. Αυτό θα γίνει μέσω της εφαρμογής Sport Zone, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση αγώνων σε υψηλή ποιότητα, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συχνές αποσυνδέσεις, εντελώς δωρεάν.

Μέσω του Sport Zone μπορείτε να δείτε αγώνες για όλα τα αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.τ.λ., όλων των διοργανώσεων, ανάμεσά τους και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος Super League. Η εφαρμογή διατίθεται για υπολογιστές (με λειτουργικό σύστημα Windows), για συσκευές iOS (iPhone και iPad) και συσκευές Android (Smartphones, Tablets, TV Box).

Για να την κατεβάσετε αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της και να επιλέξετε την έκδοση για το δικό σας λειτουργικό σύστημα.

Αφού διαλέξετε το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας θα μεταφερθείτε σε μία άλλη ιστοσελίδα, όπου θα πρέπει να επιλέξετε να κατεβάσετε το -μικρό σε μέγεθος- αρχείο. Προσοχή, πρέπει να πατήσετε στο συγκεκριμένο κουμπί λήψης. Σε περίπτωση που η έκδοση για Windows δεν λειτουργεί, μπορείτε να κατεβάσετε μία έκδοσή της από εδώ.

Αφού κατέβει η εφαρμογή, τρέχετε το αρχείο εγκατάστασης και είστε έτοιμοι για να να δείτε τον αγώνα της επιλογής σας. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το άθλημα της επιλογής σας, πατώντας πάνω στην μπάλα του αθλήματος. Έπειτα θα εμφανιστεί μία λίστα με όλους τους αγώνες που είναι live αυτή την στιγμή.

Επιλέγετε τον αγώνα που θέλετε να δείτε και η αναπαραγωγή του ξεκινά. Αν θέλετε να δείτε αγώνα που δεν έχει αρχίσει θα χρειαστεί να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για refresh της λίστας.

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό