Αλλαγές στο moviez.space: Νέα κατηγορία - Ξένες ταινίες χωρίς υπότιτλους
Εδώ θα βρείτε, τα κρυμμένα διαμάντια του διαδικτύου

Το moviez.space, συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες για τους επισκέπτες του.

Μετά την πρόσφατη προσθήκη της δυνατότητας να γίνεται ταξινόμηση των ταινιών, αλλά και των υπολοίπων video με διάφορα κριτήρια, όπως τίτλο, πρόσφατα, βαθμολογία, δημοφιλία και έτος κυκλοφορίας, μία νέα δυνατότητα προστέθηκε.

Πλέον οι επισκέπτες, έχουν στη διάθεσή τους, μία ακόμα κατηγορία ταινιών για να παρακολουθούν ξένες ταινίες χωρίς υπότιτλους ή ταινίες με υπότιτλους σε άλλη γλώσσα από την Ελληνική. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται διεθνής ταινίες οι οποίες δεν έχουν διαθέσιμους Ελληνικούς υπότιτλους, ή έχουν υπότιτλους αλλά σε γλώσσα που δεν είναι Ελληνική, όπως Αγγλικά, Γαλλικά κλπ.

Στους 12 μήνες λειτουργίας του moviez.space, έχουν μαζευτεί μερικές χιλιάδες ταινίες που δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους και κατά συνέπεια δεν εμφανίζονταν στους επισκέπτες. Σε αυτή την κατηγορία, υπάρχουν μερικά διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου και θα ήταν άδικο, να μη μπορούν οι γνωρίζοντες άλλες γλώσσες εκτός της Ελληνικής, να μη μπορούν να τις παρακολουθήσουν. Έτσι αποφασίστηκε η δημιουργία της νέας κατηγορίας.

Εξερευνήστε τη νέα κατηγορία

YOUR REACTION?


You may also like

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά!