Κατέβασε δωρεάν, χιλιάδες παλαιότερα παιχνίδια για υπολογιστές
Μία απίθανη ιστοσελίδα-θησαυρός για τους φίλους του gaming

Πρόκειται για μία ψηφιακή βιβλιοθήκη με χιλιάδες παιχνίδια από τις δεκαετίες του '70, του '80, του '90, αλλά και τις αρχές του 2000, διαθέσιμα για λήψη και εγκατάσταση.

Τα παιχνίδια που βρίσκονται μέσα στο Oldgamesdownload χαρακτηρίζονται ως «abandonware». Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για «παρατημένα» από τους δημιουργούς τους παιχνίδια, τα οποία πλέον δεν γίνεται να αποκτήσουμε νόμιμα μέσω κάποιας άλλης οδού. Έτσι αν και κάποια από αυτά είναι πολύ γνωστά, στην πράξη δεν πρόκειται για πειρατεία, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τα προμηθευτούμε. Μάλιστα, οι δημιουργοί του Oldgamesdownload παίρνουν πολύ σοβαρά τον παραπάνω «κανόνα» και κατεβάζουν όποιο παιχνίδι τους ζητηθεί, από την ιστοσελίδα τους.

Όλα τα παιχνίδια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα είναι ελεγμένα και κανένα από αυτά δεν θα προκαλέσει κακό στον υπολογιστή μας. Η αναζήτηση ανάμεσα στα χιλιάδες διαθέσιμα παιχνίδια γίνεται πολύ εύκολα, ανά έτος κυκλοφορίας, ανά είδος, ανά πλατφόρμα/κονσόλα ή ψάχνοντας τον τίτλο του παιχνιδιού. Αν δεν καταφέρουμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε μπορούμε να το ζητήσουμε μέσω της φόρμας «Request a game».

σ.σ: Για να παίξετε τα παιχνίδια θα χρειαστείτε τους ανάλογους emulators. Το επίσημο website έχει ένα Wiki στο οποίο σου λύνονται όλες οι απορίες καθώς υπάρχουν όλοι οι emulators για να τους κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: oldgamesdownload.com

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτή τη δημοσίευση