Οι «μυστικοί» κωδικοί για να «ξεκλειδώσετε» ταινίες και σειρές του Netflix
Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε δει τα πάντα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και αυτό θα το ανακαλύψετε χρησιμοποιώντας τους «μυστικούς» κωδικούς του Netflix.

Συνδυασμοί αριθμών θα σας ανοίξουν μια ολόκληρη βιβλιοθήκη επιλογών, που ανταποκρίνεται στα δικά σας γούστα. Για παράδειγμα, εάν λατρεύετε ταινίες και σειρές που βασίζονται σε μια εποχή, όπως το Downton Abbey, τότε πληκτρολογήστε στην αναζήτηση των κωδικό 12123 και θα σας αποκαλυφθούν επιλογές που σας ταιριάζουν «γάντι».

Οι «μυστικοί» κωδικοί του Netflix Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσετε τον κωδικό που θέλετε, στο πεδίο της αναζήτησης του Netflix.

B-Horror

Κωδικός: 8195

Ο όρος B-Movie προέρχεται από τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, μια περίοδο κατά την οποία οι κινηματογράφοι θα έδειχναν συνήθως μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού μαζί με ένα πολυαναμενόμενο blockbuster. Πολλές, όμως, ταινίες B-Horror έχουν γίνει κλασσικές λατρείες και δεν είναι λίγοι οι λάτρεις τους.

Δράματα με κοινωνική χροιά

Κωδικός: 3947 

Οι ταινίες που αγγίζουν μια κοινωνική διαμάχη ή αδικία έχουν βρει το δικό τους κοινό. Τους τηλεθεατές τους αφορούν κυρίως ταινίες που σχετίζονται με τα δικαιώματα της γυναίκας και την πάλη των τάξεων.

Εποχής

Κωδικός: 12123 

Οι σειρές και οι ταινίες εποχής έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, σειρές και ταινίες εποχής έχουν γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες στο Netflix. Αναλογιστείτε τον χαμό που γίνεται με το The Crown!

Μαύρη Κωμωδία

Κωδικός: 869 

Το να βρείτε μια μαύρη κωμωδία δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά το Netflix έχει ολόκληρο κατάλογο για να ψάξετε.

Ασιατικές ταινίες δράσης

Κωδικός: 77232

Εάν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια και έχετε κουραστεί από τους σταρς του Χόλιγουντ, τι θα λέγατε για μια απόδραση στην Ασία; Νέοι ηθοποιοί, νέες τοποθεσίες, διαφορετικά ειδή εφέ υπόσχονται μια βραδιά με δράση.

«Χαζο-κωμωδίες»

Κωδικός: 10256 

Υπάρχουν στιγμές που απλά θέλετε να δείτε μια ταινία και να περάσει η ώρα ευχάριστα. Χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε, να αναλύετε, τίποτα… Τότε, είναι η ώρα της «χαζο-κωμωδίας».

Ρομαντικές ταινίες… αλλιώς

Κωδικός: 36103 

Θα μπορούσε να είναι μια ιστορία αγάπης με ένα twist, μια προσαρμογή ενός παλιού κλασικού ή απλώς ένας παράξενος χαρακτήρας που μοιάζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου σε μια ρομαντική ταινία.

Ρομαντικά και αγαπημένα

Κωδικός: 502675 

Από μοντέρνες ρομαντικές κωμωδίες μέχρι κλασσικά love story, σε αυτή την λίστα του Netflix μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Αφιερώστε μια βραδιά στον κόσμο της αγάπης και της χαράς.

Ταινίες με θέμα τον πόλεμο

Κωδικός: 3373 

Οι πολεμικές ταινίες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη το σινεμά. Οπότε είναι αναμενόμενο να έχουν το δικό τους κοινό και στο Netflix.

Moviez.Space

Εδώ δεν χρειάζεσαι κωδικό ;)

Απλά, μπαίνεις στο movio.club και βλέπεις δωρεάν τις ταινίες που θέλεις με τις επίσημες κατηγορίες τους, όπως καταχωρούνται στη μεγαλύτερη βάση ταινιών, το IMDB.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτή τη δημοσίευση