Εσύ τι τύπο πισινού έχεις;
Σύμφωνα με διάσημο πλαστικό της Νέα Υόρκης υπάρχουν πέντε τύποι. Εσύ σε ποιον ανήκεις;

Και όμως δεν υπάρχουν μονάχα οι juicy και οι skinny. Οι γυναίκες δεν χωριζόμαστε σε αυτές που έχουν τον πισινό της Kim Kardashian και στις άλλες που έχουν έναν σαν της Gisele. Σύμφωνα με τους ειδικούς και συγκεκριμένα με ΤΟΝ ειδικό Matthew Schulman, πλαστικό χειρουργό με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει εξετάσει πάνω από 50.000 πισινούς σε 35 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχουν πέντε κυρίως σχήματα: τετράγωνος, σε σχήμα V, σε σχήμα Α, στρογγυλός και ανάποδη καρδούλα.

Για να βρεις το δικό σου, υπάρχουν δύο παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη: το σχήμα και το μέγεθος της λεκάνης σου και το μέγεθος των γλουτών σου. Ορίστε μερικά χαρακτηριστικά:

1. Τετράγωνος

1. Τετράγωνος

Είναι το πιο συνηθισμένο σχήμα κυρίως σε νεαρές γυναίκες. "Σε έναν τετράγωνο πισινό, οι γοφοί και η λεκάνη έχουν το ίδιο πλάτος, δίνοντας έτσι μία εμφάνιση που μοιάζει με κουτί".

2. Σε σχήμα V

2. Σε σχήμα V

Αυτό το σχήμα το βλέπουμε σε γυναίκες με στενότερους γοφούς και πιο ανοιχτούς ώμους. Όπως ακριβώς το σχήμα V".

3. Σε σχήμα A

3. Σε σχήμα A

Γυναίκες με φαρδουλούς γοφούς  έχουν συνήθως πιο μεγάλο ποπό, που από πίσω φαίνεται σαν A.

4. Στρογγυλός

4. Στρογγυλός

Είναι σαν της J.Lo και της Kardashian και συνήθως αψηφεί τη βαρύτητα. Και ναι αυτός είναι ο στρογγυλός.

5. Ανάποδη καρδούλα

5. Ανάποδη καρδούλα

Αυτός ο τύπος είναι πιο φλατ στην κορυφή και πιο γεμάτος χαμηλά και στα "μάγουλα". Οι γλουτοί και τα ισχία είναι σχετικά στρογγυλά και υπάρχει μεγαλύτερος όγκος στο εξωτερικό κατώτερο τμήμα των γλουτών.

Πηγή

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά