Τα πριβε drag πάρτι γενεθλίων των 50’s και των 60’s
Δύο φοιτητές ανακάλυψαν αυτές τις σπάνιες φωτογραφίες στην πόλη του Κάνσας.

Στη τη διάρκεια έρευνας για ένα μάθημα ντοκιμαντέρ,το 2006, ο τότε σπουδαστής Robert Chase Heishman ανακάλυψε παραπεταμένη μια συλλογή slides με τίτλο: “Jack’s Slides: Chicago and Kansas City” σε μια αυλή του West Bottoms του Κάνσας. Όταν τα τοποθέτησε στον προτζέκτορα αντίκρισε μια φοβερή συλλογή από φωτογραφίες τραβηγμένες μεταξύ 50’s και 60’s, στο εμβληματικό κλαμπ του Κάνσας “The Colony“, όπου και διοργανώνονταν φαντασμαγορικά πριβέ πάρτι με drag shows, στα όποια άντρες και γυναίκες πόζαραν όπως οι Χολιγουντιανοί σταρ στο κόκκινο χαλί, στην είσοδο του κλαμπ. 

Δύο χρόνια μετά, ο συμφοιτητής του και καλός του φίλος Michael Bole, είχε μια παρόμοια εμπειρία. Βοηθώντας στη μετακόμιση ενός φίλου, που θα έμενε στο Κάνσας, ανακάλυψε δεκάδες slides μέσα σε ένα κουτί από παπούτσια και ανάμεσά τους πολλά χειρόγραφα με την υπογραφή “Jack”. Οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες στα 60’s και απεικόνιζαν drag shows και ανθρώπους που είχαν πάει να τα παρακολουθήσουν.

Πήρε μέχρι το 2012 στους δύο φίλους να ανακαλύψουν την ομοιότητα των ανακαλύψεων τους και να διαπιστώσουν ότι οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τον ίδιο φωτογράφο, ο οποίος φαίνεται να είχε μια οικειότητα με όσους πόζαραν στο φακό του. Οι φωτογραφίες που προέρχονται από τα δύο ξακουστά κλαμπ του Κάνσας “The Colony” και “The Jewel Box Lounge“, έγιναν μια σημαντική για την κατανόηση της drag κουλτούρας των 50’s και των 60’s συλλογή με τον τίτλο “Private Birthday Party“.YOUR REACTION?


You may also like

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά!