Το μεγαλύτερο αιδοίο του πλανήτη και η μακρύτερη εκσπερμάτωση: 6 απίστευτα ρεκόρ του σεξ που ούτε καν φανταζόσουν!
Από το μεγαλύτερο αιδοίο του πλανήτη μέχρι την μακρύτερη εκσπερμάτωση, αυτά είναι τα έξι παγκόσμια ρεκόρ στο σεξ που ούτε καν φανταζόσουν.

1. Η μεγαλύτερη εκσπερμάτωση: Το σπέρμα κατάφερε να εκτοξευθεί 6 μέτρα πιο μακριά από την… πηγή του!

Η μεγαλύτερη εκσπερμάτωση: Το σπέρμα κατάφερε να εκτοξευθεί 6 μέτρα πιο μακριά από την… πηγή του!

2. Το πιο μεγάλο αιδοίο: Ο μεγαλύτερος κόλπος που έχει καταγραφεί ποτέ σε γυναίκα άνηκε στην Anna Swan (1846-1888) και η περίμετρός του ήταν 48 εκατοστά!

Το πιο μεγάλο αιδοίο: Ο μεγαλύτερος κόλπος που έχει καταγραφεί ποτέ σε γυναίκα άνηκε στην Anna Swan (1846-1888) και η περίμετρός του ήταν 48 εκατοστά!

3. O μεγαλύτερος χρόνος αυνανισμού: Το ρεκόρ ανήκει από το 2009 στον Masanobu Sato, ο οποίος σε διαγωνισμό- μαραθώνιο αυνανισμού κατάφερε να… εργαστεί για 9 ώρες και 58 λεπτά συνεχόμενα.

O μεγαλύτερος χρόνος αυνανισμού: Το ρεκόρ ανήκει από το 2009 στον Masanobu Sato, ο οποίος σε διαγωνισμό- μαραθώνιο αυνανισμού κατάφερε να… εργαστεί για 9 ώρες και 58 λεπτά συνεχόμενα.

4. H μεγαλύτερη κατάποση σπέρματος από γυναίκα: Το 1991 η Michelle Monahan από το Λος Άντζελες κατάπιε (μην μας ρωτήσετε πώς) σχεδόν 1 λίτρο σπέρματος πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου

H μεγαλύτερη κατάποση σπέρματος από γυναίκα: Το 1991 η Michelle Monahan από το Λος Άντζελες κατάπιε (μην μας ρωτήσετε πώς) σχεδόν 1 λίτρο σπέρματος πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου

5. Τα περισσότερα σουτιέν που έχουν αφαιρεθεί από έναν άνδρα: Ο Βρετανός Chris Nicholson κατάφερε να ξεκουμπώσει 20 σουτιέν σε ένα λεπτό σε σχετικό διαγωνισμό, μπαίνοντας έτσι και στο βιβλίο Γκίνες.

Τα περισσότερα σουτιέν που έχουν αφαιρεθεί από έναν άνδρα: Ο Βρετανός Chris Nicholson κατάφερε να ξεκουμπώσει 20 σουτιέν σε ένα λεπτό σε σχετικό διαγωνισμό, μπαίνοντας έτσι και στο βιβλίο Γκίνες.

6. Oι περισσότεροι οργασμοί σε μια ώρα: Όπως έχει καταγράψει το Κέντρο Σεξουαλικών Μελετών της Καλιφόρνια, ο αριθμός ανέρχεται σε 136!

Oι περισσότεροι οργασμοί σε μια ώρα: Όπως έχει καταγράψει το Κέντρο Σεξουαλικών Μελετών της Καλιφόρνια, ο αριθμός ανέρχεται σε 136!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτή τη δημοσίευση