Τα καλύτερα ταξιδιωτικά βίντεο, τραβηγμένα από κοινούς θνητούς!
Κλέβε ιδέες για να γυρίσεις τον κόσμο...

Το ταξίδι δεν είναι κάτι που κάνεις κάθε μέρα, εκτός αν έχεις άπειρα λεφτά και καμία σκοτούρα πάνω από το κεφάλι σου. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο δεν παίζει, οι προβοκάτορες είναι εδώ για να σε πείσουν πως μπορείς να κάνεις τα ταξίδια σου τόσο μοναδικά που θα τα θυμάσαι για πάντα. Κι αν αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο, θα στα εξηγήσουμε όλα!

Οι τύποι που θα δεις στα βίντεο παρακάτω είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που εξέλιξαν την καύλα τους και μέσα από αυτήν κατάφεραν να βγάλουν χρήματα και να γίνουν γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Όπως ο Ευτύχης ο Μπλέτσας ας πούμε (πλακίτσα)

1. Christoph Rehage

Αυτό το παληκάρι έγινε διάσημο παγκοσμίως για μερικές τρίχες. Κι όμως! Για έναν ολόκληρο μήνα περπατούσε στην Κίνα. Άφου διήνυσε 4.500 χιλιόμετρα συνειδητοποίησε ότι τα γένια του είχαν μεγαλώσει. Έτσι είχε τη φαεινή ιδέα να μαζέψει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβούσε κάθε μέρα, και να φτιάξει ένα φανταστικό χρονικό του ταξιδιού του. Περίπου 9,5 εκατομμύρια προβολές αργότερα, ο Christoph μπορεί να αράξει και να μην αγχώνεται ιδιαίτερα για τα προς το ζην.

2. Expert Vagabond

Ο τύπος που δε θα μάθουμε ποτέ το όνομά του ζει τη ζωή του στα άκρα. Σε κάθε βίντεο που θα βρεις στο κανάλι του στο YouTube έχει κάνει κάποιο ακροβατικό ή έχει ρισκάρει να χάσει τη ζωή του για πλάκα. Αυτά όμως τα κάνει με στυλ και σκέρτσο σε κάθε χώρα που επισκέπτεται (και δεν ειναι και λίγες) έχοντας καταφέρει κι αυτός να κάνει επάγγελμα το χόμπι του. Δε ζηλεύουμε καθόλου ρε...

3. Hey Nadine

Το κορίτσι της παρέας είναι και εκείνο που έχει "γράψει" τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλους. Η Nadine έχει γυρίσει, κυριολεκτικά, όλο τον κόσμο κι έχει χωρίσει σε ενότητες ανά ήπειρο το κανάλι της. Όμορφη και χαμογελαστή, είναι το όνειρο κάθε σωστού άνδρα

4. Matt Harding

Ο Matt είναι εκείνος με τις περισσότερες προβολές από όσους θα δεις σε αυτό το αφιέρωμα. Μόνο το βίντεο που θα δεις παρακάτω έχει σχεδόν 50 εκατομμύρια χτυπήματα. Κάνει κάτι πολύ απλό. Σε όποια χώρα ταξιδεύει κάνει μια ιδιαίτερη χορευτική φιγούρα, παρασύροντας στο ρυθμό του ανθρώπους όλων των ηλικιών. Τα βίντεό του είναι σαν μεγάλα πάρτυ και σε ξεσηκώνουν να ταξιδέψεις.

5. Alex Chacon

Ο Αλέξης (όλοι Έλληνες δεν είμαστε;) συνηθίζει να γυρίζει τον κόσμο με μηχανές ή αυτοκίνητα. Η διαφορά του με τους υπόλοιπους είναι πως έχει κάνει το σελφοκόνταρο τέχνη και τραβάει βίντεο 360 μοιρών για να έχουμε ολοκληρωτική άποψη για το τοπίο που τον περιβάλλει. Περίπου 13 εκατομμυριάκια προβολές δεν τον χάλασαν ιδιαίτερα. 

Πηγή

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;


Θα σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτή τη δημοσίευση